Quasar; moderne kwaliteitsverlichting

 

Vernieuwend design

Quasar ging in 1992 voor het eerst naar een internationaal design evenement; Euroluce in Milaan. De smaakvolle designs van de Quasar verlichting en de verfrissende armaturen vielen direct in de smaak. Quasar heeft de productie en distributie uitgebreid aan de hand van het succes. De verlichting van Quasar is binnen Nederland bekend, maar kent ook internationaal aanzien. 

Internationale creativiteit

Quasar werkt samen met een groot aantal nationale en internationale topdesigners. Edward van Vliet en Jan Pauwels zijn enkele namen. Door deze samenwerkingen blijven de ideeën vernieuwend en interessant. De ontwerpen van Quasar zijn divers, modern en zetten een duidelijke sfeer neer. De meeste ontwerpen zijn in verschillende materialen en afwerkingen verkrijgbaar, waardoor de verlichting passend kan worden gemaakt voor uw interieur.  

Quasar werkt al meer dan 10 jaar met LED verlichting. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken waardoor de verlichting duurzaam is en weinig stroom verbruikt. Bijna alle armaturen van Quasar is het mogelijk om gepersonaliseerde afmetingen, kleuren en materialen te kiezen.

U kunt de prachtige verlichting van Quasar in onze showroom bekijken!

Copyright Gilsing Wonen 2018