Acties bij Gilsing Wonen

Kortingen, interessante aanbiedingen en uw favoriete ontwerpen extra aantrekkelijk geprijsd

Gelderland

Bij aanschaf van een nieuwe hoes van het merk Gelderland krijgt u als klant gratis een complete make-over voor uw Gelderland meubel.

Bekijk de actie

Pode

Van 19 mei tot en met 30 september wordt je nieuwe Pode-bank nóg gezelliger met een gratis sierkussen naar keuze!

Bekijk de actie

Leolux

Profiteer nu van de luxe van Leolux want vanaf 19 mei tot en met 30 september 2017 zijn de succesmodellen Mayon en Mayuro in leer extra voordelig geprijsd.

Bekijk de actie

Harvink

Bij aankoop van een Harvink de Kaap fauteuil mét hocker, maakt u kans om 2 vliegtickets naar Kaapstad te winnen.

Bekijk de actie

Montis

Deze comfortabele eetkamerstoel wordt het gehele jaar aangeboden voor een speciale introductieprijs. U kunt kiezen uit stof, leder of zelfs een combinatie van stof en leder.

Bekijk de actie

Odesi

Odesi introduceert een nieuwe actie die het hele jaar geldig is. Bij aankoop van een eetkamertafel met 6 stoelen van het merk Odesi ontvangt u de 6e stoel gratis.

Bekijk de actie

Label

Extra lekker tafelen op de prachtige stoelen van Label van den Berg, wie wil dat nou niet? Tijdelijk kunt u extra voordelig een complete stoelenset van Label aanschaffen; 5 + 1 gratis!

Bekijk de actie

Dutch Originals

Bekijk hier alle lopende acties van het merk Dutch Originals.

Bekijk de actie

Bert Plantagie

Eetkamerstoel Felp en fauteuil Felp Club zijn nu Leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk de actie

Pastoe

Pastoe Joost selectie nu voor de scherpe prijs van 995,- en snel leverbaar. In de lak buitenzijde Snow White en binnenzijde Apple.

Bekijk de actie

JORI

ori zet de 'Cavila Black' actie voort! Cavila is een nieuw kwaliteitsleder. Jori wil een inspanning doen om leder en design bereikbaar te maken voor iedereen.

Bekijk de actie
Copyright Gilsing Wonen 2017