Acties bij Gilsing Wonen

Kortingen, interessante aanbiedingen en uw favoriete ontwerpen extra aantrekkelijk geprijsd

Bert Plantagie

Het is zomer en dat viert Bert Plantagie met een leuke actie tijdens deze zonnige maanden. Wanneer u een fauteuil van Bert Plantagie koopt krijg u 15% korting.

Bekijk de actie

Pode

Geniet van zomervoordeel op de Swipe bank in de stof Hallingdal!

Bekijk de actie

Bree's New World

Bree's New World Mix & Match; stel zelf uw kleurrijke eetkamerstoelen set samen. Nu 4 + 1 gratis OF 4 + 2 gratis!

Bekijk de actie

JORI

De JORI Linea is 21 jaar. Wie tot 31 december 2017 kiest voor het model Linea van Jori, heeft de keuze tussen álle leer- en stofsoorten tegen de voordeligste prijs.

Bekijk de actie

Danskina

Danskina Multitone karpetten nu met 40% korting! Wees er snel bij; zo lang de voorraad strekt.

Bekijk de actie

Gelderland

Bij aanschaf van een nieuwe hoes van het merk Gelderland krijgt u als klant gratis een complete make-over voor uw Gelderland meubel.

Bekijk de actie

Leolux

Profiteer nu van de luxe van Leolux want vanaf 19 mei tot en met 30 september 2017 zijn de succesmodellen Mayon en Mayuro in leer extra voordelig geprijsd.

Bekijk de actie

Harvink

De Club Relax met Club hocker nodigen uit tot serieus ontspannen. In combinatie met de hocker is de fauteuil nu extra voordelig geprijsd!

Bekijk de actie

Montis

Deze comfortabele eetkamerstoel wordt het gehele jaar aangeboden voor een speciale introductieprijs. U kunt kiezen uit stof, leder of zelfs een combinatie van stof en leder.

Bekijk de actie

Odesi

Odesi introduceert een nieuwe actie die het hele jaar geldig is. Bij aankoop van een eetkamertafel met 6 stoelen van het merk Odesi ontvangt u de 6e stoel gratis.

Bekijk de actie

Label

Extra lekker tafelen op de prachtige stoelen van Label van den Berg, wie wil dat nou niet? Tijdelijk kunt u extra voordelig een complete stoelenset van Label aanschaffen; 5 + 1 gratis!

Bekijk de actie

Dutch Originals

Bekijk hier alle lopende acties van het merk Dutch Originals.

Bekijk de actie

Pastoe

Pastoe Joost selectie nu voor de scherpe prijs van 995,- en snel leverbaar. In de lak buitenzijde Snow White en binnenzijde Apple.

Bekijk de actie
Copyright Gilsing Wonen 2017