Proplamp; uniek design

 

Van idee naar uniek design

Margje Teeuwen, productontwerper, wilde na tien jaar individueel werk toch haar idee verder doorontwikkelen. Zij is altijd al gefascineerd geweest door de unieke vormen die de kreukels in papier kunnen maken. Margje ziet architectuur en productontwikkeling als kunst met een functie. Eerst bepaald ze de vormen, dan pas wordt er gezocht naar de technische oplossingen om het product te kunnen maken. 

Samenwerking

Terwijl Margje bezig was met de ontwikkeling van haar idee, ontmoette ze Erwin Zwiers. Ewin was bezig met een soortgelijk verlichtings project en er werd besloten samen te werken in plaats van te concurreren. Erwin heeft een opleiding gevolgd als meubelmaker en daarna heeft hij doorgestudeerd in produtontwikkelng aan de HKU te Utrecht. 

Proplamp

Het perfecte materiaal voor de proplamp werd ontdekt; een niet geweven materiaal dat volledig uit gerecycled kunststof bestaat. Het materiaal heeft de ideale eigenschappen voor het proplamp design. Alle lampen worden voorgevormd door Margje en Erwin, maar de nieuwe eigenaar kan de lamp geheel naar eigen wens vormen. Nog unieker; de lamp an zo vaak als men maar wilt opnieuw gevormd worden. 

De proplamp is dus echt een uniek design dat bij iedere eigenaar een andere vorm zal aannemen. Kom de proplamp nu bij ons bekijken in de showroom!

 

Copyright Gilsing Wonen 2018