Metaform: maatwerk in design meubelen

 

Eigentijdse Metaform tafels

Het Nederlandse Metaform staat bekend om zijn  strakke en moderne design meubelen, met name tafels. Sinds 1964 ontwikkelt en produceert Metaform een groot aanbod aan eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Bekende modellen van dit merk zijn tafel K1 en tafel S16.

Metaform: alles op maat

Karakteristiek voor Metaform is de flexibiliteit in het op maat maken van bijna alle meubelen. Metaform tafels zijn leverbaar in elke gewenste maat, mits technisch haalbaar. De frames worden in de eigen fabriek gelast en afgewerkt en zijn, afhankelijk van het model, leverbaar in gelakt, verchroomd of roestvrij staal.

Karakteristieke materialen

Voor de tafelbladen maakt Metaform gebruik van een groot scala aan materialen, waaronder diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartzsteen. De combinatie van metalen frames met deze bijzondere materialen is karakteristiek voor de ontwerpen van Metaform. Elk van deze materialen heeft ook zijn eigen kenmerken en uitstraling, variërend van strak tot stoer en van industrieel tot natuurlijk.

Gilsing Wonen heeft een uitgebreide collectie Metaform design meubelen. Bekijk deze hieronder of kom langs in onze showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2018