JORI: een passie voor perfectie

 

JORI zitmeubelen van topkwaliteit

Het Belgische JORI produceert zitmeubelen van topkwaliteit. Meubelen die een hedendaags design combineren met optimaal zitcomfort. JORI werkt hierbij samen met ontwerpers als Jean-Pierre Audebert en Christophe Giraud. De collectie bestaat onder meer uit relaxfauteuils, fauteuils, banken en stoelen. Alle JORI meubelen worden uitgevoerd in kwaliteitsleer- of stof en zijn geschikt voor thuis maar ook voor zakelijk gebruik.

JORI zitcomfort op maat

JORI is continu bezig met innovatie, met een zoektocht naar manieren om een nog hoger comfort te bieden. Zo hebben de JORI relaxfauteuils bijvoorbeeld een uniek relaxmechanisme. Ook kunnen JORI banken en JORI fauteuils helemaal worden afgestemd op uw wensen. De mogelijkheid om te kiezen voor verschillende zithoogtes, zitdieptes of rughoogtes en de vele ingebouwde functies zorgen ervoor dat u een JORI meubel heeft dat helemaal bij u past. Zitcomfort op maat dus.
 
Bent u op zoek naar een zitmeubel waarop u heerlijk kunt ontspannen? Bekijk onze collectie JORI meubelen hieronder of kom langs in onze showroom. Hier vindt u onder meer de bekende relaxfauteuil JORI Brainbuilder, fauteuil Mensana en de banken Pacific en Shiva. 


Jori Gonfigurator

 

Copyright Gilsing Wonen 2018