Castelijn: tijdloze, praktische kastsystemen

 

Nederlandse no-nonsense meubelen

Castelijn Meubelindustrie is een Nederlandse fabrikant van moderne design meubelen van hoge kwaliteit. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers, waaronder Gijs Bakker, Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg, en in eigen beheer geproduceerd. Castelijn meubelen zijn functionele no-nonsense producten. De collectie bestaat uit tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerkmeubilair, maar het merk staat vooral bekend om zijn kasten. Castelijn kasten zijn er in vele soorten en maten. Bekende modellen zijn Disk, Line en de opvallende kast Kaast. Verder is er onder meer tafel Circlips.

Castelijn meubelen: een verantwoorde keuze

Castelijn heeft het grootste deel van zijn grondstoffen te danken aan de natuur. Milieubewust produceren en duurzaamheid zijn dan ook belangrijke waarden voor het bedrijf. Castelijn werkt met hout uit duurzaam beheerde bossen, hergebruikt houtafval voor de verwarming van fabriek en kantoor en produceert in Nederland zodat transport wordt beperkt. Een Castelijn meubel is dus een verantwoorde keuze.

Interesse in zo’n keuze? Bekijk dan onze collectie Castelijn kasten en andere Castelijn meubelen hieronder of kom langs in onze showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2018