Brinker Carpets: ruime keuze in moderne karpetten

 

Eigentijdse karpetten
Brinker Carpets uit Elst is gespecialiseerd in handgeknoopte design vloerkleden van hoge kwaliteit. De collectie bestaat uit eigentijdse karpetten volgens de laatste trends en groeit wekelijks. De vloerkleden van Brinker Carpets zijn in tientallen verschillende kwaliteiten in diverse kleuren leverbaar. De karpetten zijn vervaardigd uit onder andere wol, kunstzijde en viscose, of een combinatie van materialen. De sfeervolle kleden zijn door de uitgebalanceerde materiaaleigenschappen zeer gebruiksvriendelijk en daardoor ook geschikt voor gezinnen en mensen met huisdieren. De kleden van Brinker Carpets zijn leverbaar in verschillende standaardmaten maar kunnen ook op maat geleverd worden.

 
Verschillende collecties
De collectie van Brinker Carpets, die door eigen productontwikkeling tot stand komt, is opgesplitst in verschillende sub-collecties. Zo zijn er de budgetcollectie, met karpetten van 100% synthetische garens, en de Patch Work Collectie. Verder is er de exclusieve Vintage Collectie, gemaakt van hergebruikte Oosterse tapijten. De Trend Mills Holland collectie bestaat uit traditioneel geweven karpetten van natuurlijke garens. Tenslotte is Step & Tones een programma waarbij u zelf structuur, kleur en maat kunt bepalen. Deze vloerkleden worden gemaakt van 100% gevolde wollen garens en zijn aan beide kanten te gebruiken.
 
Kortom, Brinker Carpets staat voor kwaliteit, vernieuwing en een ruime keuze. Gilsing Wonen heeft een uitgebreide collectie vloerkleden van Brinker Carpets. Bekijk deze online of kom langs in onze showroom!

 


Comfort Brinker Carpets

Meer informatie

Glider Brinker Carpets

Meer informatie

Melbourne Brinker Carpets

Meer informatie

Spider Brinker Carpets

Meer informatie

Rocks Brinker Carpets

Meer informatie

Copyright Gilsing Wonen 2018