Brink & Campman: ruim honderd jaar ervaring in kwaliteitskarpetten

 

Brink & Campman in het kort: Nederlands product

De Nederlandse ontwerpstudio Brink & Campman is in 1897 opgericht. Het bedrijf levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en ontwerpt ieder jaar collecties passend bij de laatste trends op woongebied. Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt. De door Brink & Campman zelf ontwikkelde garens worden verwerkt tot een uniek product. Het uitgangspunt hierbij is dat een kleed een interieur moet verfraaien en comfort moet bieden maar zeker ook kwaliteit en duurzaamheid moet uitstralen.

Bekijk de collectie karpetten van Brink & Campman hieronder of kom langs in de Gilsing Wonen showroom!

Meer over Brink en Campman

Kenmerkend voor Brink & Campman: typen vloerkleden

Brink & Campman is gespecialiseerd in drie typen kleden: Axminster geweven vloerkleden, getufte vloerkleden en handgeknoopte vloerkleden. Het traditionele Axminster weefproces wordt al sinds 1949 gebruikt. De vloerkleden worden in Nederland geweven en bestaan voor het overgrote deel uit wollen poolgarens in verschillende diktes en structuren. In veel gevallen speelt de combinatie tussen structuur en kleur een belangrijke rol. De getufte vloerkleden zijn veelal in kleurige all-over dessins uitgevoerd. 

Bekende Brink & Campman ontwerpen: Kodari, Rocks en Fusion

Enkele bekende kwaliteiten van Brink & Campman zijn Kodari, Rocks en Fusion. Kodari wordt handgeknoopt in Nepal volgens de Tibetaanse knoopmethode. Dit karpet bestaat uit een wolmenging van Nieuw-Zeelandse en Tibetaanse wol waardoor de Kodari in rijke kleurcombinaties gemaakt kan worden. Fusion is een mooi gedessineerd karpet in een lagere gelijke pool. Rocks en Steel zijn luxe kleden die opvallen door de de ‘tie-en-dye’ garens in een meer open hoogpool structuur.

Brink & Campman modellen en materialen: voor ieder wat wils

Brink & Campman heeft voor ieder wat wils. Of u nu houdt van een klassiek, ethnic of modern vloerkleed, op zoek bent naar een sfeervolle hoogpool of een laagpool, of uw voorkeur uitgaat naar kleurrijk of natuurtinten, Brink & Campman heeft ongetwijfeld iets van uw gading. De collectie bevat karpetten geschikt voor woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en kantoor. En naast de standaardmaten karpetten is het voor diverse dessins of kwaliteiten ook mogelijk om afwijkende maten te bestellen.


Steel Brink & Campman

Meer informatie

Gravel Brink & Campman

Meer informatie

Rocks Brink & Campman

Meer informatie

Stone Brink & Campman

Meer informatie

Marble Brink & Campman

Meer informatie

Flamenco Brink & Campman

Meer informatie

Kodari Brink & Campman

Meer informatie

Copyright Gilsing Wonen 2018