Bree’s New World: eigentijdse design meubelen

 

Bree's New World meubelen voor de juiste sfeer

Het Nederlandse familiebedrijf Bree’s New World heeft zijn oorsprong in 1897 en is inmiddels een modern ontwerpbedrijf. Meubelen van Bree's New World kenmerken zich door hun eigentijdse en spraakmakende design. Het zijn meubelen om de juiste sfeer aan uw leefomgeving te geven.

Bree’s New World vakwerk

Meubelen maken is een vak. Voor Bree’s New World een vak met historie en (familie-) tradities.  Alle verschillende generaties van de familie Van Bree werkten in de meubelfabriek. Enthousiaste vakmensen zijn vanaf het eerste idee van een nieuw meubelontwerp tot en met de aflevering bij de klant onmisbaar. Door hun creativiteit, vakmanschap en hun gevoel bij het product bepalen zij de kwaliteit van het merk. De kwaliteitsmeubelen van Bree’s New World worden dan ook niet alleen in Nederland, maar tevens ver daarbuiten geleverd.

Design stoelen, banken en meer

Bree’s New World heeft een ruime collectie design meubelen. Bijvoorbeeld design stoelen die multifunctioneel inzetbaar zijn voor huiskamer, kantoor en projecten. Verder zijn er de design fauteuils waarin moderne vormgeving en zitcomfort zijn samengebracht. Ook heeft Bree’s New World design banken, tafels en kasten in de collectie. Stuk voor stuk echte blikvangers. Bekende modellen van het merk zijn stoel en eetkamertafel Luna en stoel Lunette. Bree’s New World werkt samen met ontwerpers als Frans Schrofer en Martin Haksteen.
 
Bekijk de actuele collectie design meubelen van Bree’s New World hieronder of kom langs in de Gilsing Wonen showroom!


Diamond Bree's New World

Meer informatie

Galaxy Bree's New World

Meer informatie

Peggy Bree's New World

Meer informatie

Presto Bree's New World

Meer informatie

Rikki Bree's New World

Meer informatie

Ruby Bree's New World

Meer informatie

Spin F Bree's New World

Meer informatie

Spin G Bree's New World

Meer informatie

Steely Bree's New World

Meer informatie

Copyright Gilsing Wonen 2018