Design tafels van topmerken

Salontafels, eettafels en bijzettafels van onder meer Bert Plantagie en Arco

Bent u op zoek naar een design tafel? De collectie design tafels van Gilsing Wonen bestaat uit een uitgebreid assortiment eettafels, salontafels en bijzettafels. Wij bieden design tafels van verschillende topmerken. Voor iedere smaak hebben wij een design tafel. Zo kunt u kiezen voor een robuuste houten tafel van Pilat & Pilat, Seuren, een elegante glazen tafel van Helderr, een eigenzinnige Leolux tafel of een vooruitstrevend model van Arco.

Naast de keuze voor een model zijn er diverse mogelijkheden wat betreft afmetingen. De meeste merken bieden ook op dit gebied uitgebreide opties. We hebben ook uitschuifbare design tafels, handig voor als u af en toe grote groepen te eten krijgt. Tevens kunt u kiezen voor een ronde eetkamertafel. Die zijn erg functioneel omdat u er, ondanks de relatief kleine afmetingen, toch met veel mensen aan kunt zitten. 

Volop keus dus. En natuurlijk hebben we bij elke eetkamertafel bijpassende eetkamerstoelen. Bekijk hieronder alvast ons aanbod aan salontafels, bijzettafels en eethoeken. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om onze collectie design tafels te bekijken. Vind vandaag nog uw ideale design tafel!

Copyright Gilsing Wonen 2018