Stijlvolle design stoelen

Eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils en barkrukken van onder meer Leolux, Harvink en Montis


Bent u op zoek naar de perfecte design stoel? Naar design stoelen die u kunt combineren met de rest van uw interieur en met bijvoorbeeld uw tafel? Want wat is nou een eetkamertafel zonder stoelen? 

De collectie design stoelen van Gilsing Wonen is zeer uitgebreid, zowel qua modellen als qua merken. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim aanbod aan Leolux stoelen, Montis stoelen en Harvink stoelen. Onze collectie eetkamerstoelen bevat ook modellen van jonge merken als Design on Stock en Hay. Stuk voor stuk mooie en comfortabele design stoelen.

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Kiest u voor vier of zes (of meer) dezelfde design stoelen of gaat uw voorkeur uit naar een combinaties van verschillende modellen en/of kleuren? Wilt u design stoelen met of zonder armleuningen, met of zonder wieltjes, met een RVS of een houten frame? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Bekijkt u hieronder alvast onze collectie design stoelen om een idee te krijgen van het ruime aanbod. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze woonwinkel om ons aanbod (eetkamer)stoelen te bekijken. De ideale design stoel vindt u bij Gilsing Wonen.

Copyright Gilsing Wonen 2018