Unieke combinatie design meubelen van topniveau

Ruim 3500m2 met meubelmerken als Leolux, Design on Stock, Montis, Gelderland en Harvink

Topmerken

In onze sfeervolle showroom vindt u een collectie design meubels die uniek is voor de regio Arnhem, Doetinchem en Nijmegen. Twee verdiepingen met de mooiste meubelen van diverse topmerken. We hebben een ruim aanbod aan meubelen van Leolux, Bert Plantagie en Design on Stock.
Verder bevat onze collectie onder meer designklassiekers van Artifort en Gelderland, jong design van Pode en Hay en de herkenbare meubelen van Harvink en Arco.

Dutch Design

Onze collectie bestaat uit met name Nederlandse merken, het beste Dutch Design dus. Deze merken van vaderlandse bodem hebben we aangevuld met enkele exclusieve buitenlandse merken, waaronder het Italiaanse Lago.

 

Exposities bij Gilsing Wonen

Exposities

In onze showroom zijn met enige regelmaat exposities te zien van kunstenaars uit de omgeving. Momenteel kunt u bijvoorbeeld werken van Jan van den Berg, Rainer Tillmann, Jan Kind, Jacqueline Leijenaar, Ad Verstijnen, Simon Woudwijk en Maurice Kummer komen bekijken. Meer hierover kunt u vinden op onze kunstpagina.

Uitgebreide collectie

U krijgt bij ons volop de gelegenheid om de meubels 'uit te proberen'. Ervaar het hoge zitcomfort van onze design bankenfauteuils en stoelen. Of u nu op zoek bent naar een bank waarin u heerlijk kunt wegzakken of naar een fauteuil met een stevige, actieve zit: u vindt bij ons ongetwijfeld iets van uw gading. Neem ook eens plaats aan onze stijlvolle tafels. Wij hebben eetkamertafels in bijna elke denkbare maat en materiaal.

Bekijk verder ons aanbod mooie én praktische kasten, bijvoorbeeld de stijlvolle kastencollecties van Castelijn en Karat. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor sfeervolle verlichting haarden, karpetten en woonaccessoiresDaarbij kunnen we u desgewenst voorzien van een doordacht interieuradvies en nemen we uitgebreid de tijd om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.Gilsing Wonen Routebeschrijving

U bent van harte welkom

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Zevenaar. Deze is gelegen aan de A12 op slechts 17 km van Arnhem, 33 km van Nijmegen en 21 km van Doetinchem. U bent van harte welkom om lekker rond te kijken, voor een goed advies en voor een heerlijk kopje koffie!

Bekijk onze adresgegevens en de route en onze openingstijden

Copyright Gilsing Wonen 2018