Nieuws over trends, acties, producten en evenementen

 

Design On Stock Aikon Lounge

Design On Stock: Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de Aikon Lounge.

 

In drie stappen maakt u uw eigen ontwerp van deze royale Design on Stock bank. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bank waarop u actief kunt zitten of een waarop u lekker kunt loungen.

Klik hier voor meer informatie

19 oktober 2017
Glsing Wonen interieur dag 5 november 2017

Gilsing Wonen interieur dag 5 november 2017

 

Zondag 5 november is het weer tijd voor de Gilsing Wonen interieur dag. Laat u inspireren door de nieuwste woon- en interieurtrends en maak kennis met onze fabrikanten.

Kees Marcelis van het gelijknamige Studio Kees Marcelis, is voor de tweede keer eregast bij Gilsing Wonen in Zevenaar. Om 14:00 houdt hij een masterlecture waarin hij u mee neemt in de fascinerende wereld van de interieurarchitectuur.

Bekijk het evenement hier

09 oktober 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

Arco viert 50 jaar Nico en het 18 jarige bestaan van Essenza

 

En omdat het Nico’s feestje is, vieren we dat met zijn favoriete tafel: de Essenza, die dit jaar alweer 18 jaar deel uitmaakt van de Arco collectie. De Essenza is een ontwerp van Willem van Ast; een elegante, massief houten tafel in zijn puurste vorm. 

In de actieperiode van 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018 zijn 2 maten en 3 uitvoeringen van de Essenza tafel verkrijgbaar voor een wel heel speciale prijs. Bekijk de actie hier

01 oktober 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

Nu in onze showroom: Thonet

 

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis.

Bekijk de collectie Thonet meubelen van Gilsing Wonen en laat u inspireren! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over het merk in onze nieuwe Thonet studio.

26 september 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

Finale zomersale 

 

U kunt nu nog profiteren van onze zomersale aanbiedingen.

Bekijk al onze SALE-modellen online en breng een bezoek aan onze showroom in Zevenaar!

1 september 2017
Danskina Multitone karpetten

Exclusief bij Gilsing Wonen: nieuwe expositie van Ad Verstijnen

 

Kunstenaar Ad Verstijnen staat bekend om zijn kleurrijke werken en unieke schildertechniek. U kunt nu in onze showroom een extra grote expositie werken van Ad Verstijnen bewonderen. Alle werken zijn te koop.  

Bekijk de werken van Ad Verstijnen alvast hier

10 juli 2017
Copyright Gilsing Wonen 2017