Nieuws over trends, acties, producten en evenementen

 

Gratis sierkussen bij een Pode bank

Gelderland herstoffeeractie 

 

Bij aanschaf van een nieuwe hoes van het merk Gelderland krijgt u als klant gratis een complete make-over van uw Gelderland zitmeubel. Dat wil zeggen dat uw meubel door ons bij u wordt opgehaald en terug wordt gebracht naar de Gelderland fabriek.  

Bekijk de volledige actie 

21 augustus 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

Binnenkort in onze showroom: Thonet

 

Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis.

17 juli 2017
Danskina Multitone karpetten

Exclusief bij Gilsing Wonen: nieuwe expositie van Ad Verstijnen

 

Kunstenaar Ad Verstijnen staat bekend om zijn kleurrijke werken en unieke schildertechniek. U kunt nu in onze showroom een extra grote expositie werken van Ad Verstijnen bewonderen. Alle werken zijn te koop.  

Bekijk de werken van Ad Verstijnen alvast hier

10 juli 2017
Danskina Multitone karpetten

Danskina Multitone: Kleurrijke karpetten met 40% korting

 

Deze prachtige karpetten zijn handgeweven en bestaan uit 100% scheerwol. Ontworpen door Hella Jongerius en gemaakt om lang mee te gaan; de karpetten zijn namelijk keerbaar. 

Bekijk de actie hier

07 juli 2017
Mix & Match

Mix & Match Eetkamerstoelen


Stel nu extra voordelig zelf uw kleurrijke eetkamerstoelen set samen!

Op de modellen Spin G en Diamond II-G van Bree's New World krijgt u nu extra veel korting op een set. Bij aankoop van 4 stoelen de 4e gratis en bij aankoop van 6 stoelen de 5e en 6e stoel gratis.

Bekijk de actie hier

04 juli 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

21ste verjaardag van de JORI Linea!
 

Wie tot 31 december 2017 kiest voor het model Linea van Jori, heeft de keuze tussen álle leer- en stofsoorten tegen de voordeligste prijs.

Ook de Jori Classics staan in het zonnetje! Na 20 jaar zijn de designmeubels PacificSymphony mono-move, Vinci en Yoga mono-move nog altijd even populair.

Bekijk de alle JORI acties hier

28 juni 2017
Gratis sierkussen bij een Pode bank

2e Pinksterdag geopend!
 

Op maandag 5 juni, 2e Pinksterdag is Gilsing Wonen geopend van 11:00 tot 17:00. Onze sale gaat op deze dag van start! Profiteer van hoge kortingen op stoelen, tafels, fauteuils, banken en karpetten. Komt u ook gezellig langs?

Bekijk onze sale collectie alvast hier

02 juni 2017
Copyright Gilsing Wonen 2017