Design on Stock: betaalbare design meubelen

 

Design on Stock in het kort: jong en modern design

Design On Stock staat voor jong en modern. Een Nederlands meubelmerk dat een ruime keuze aan design meubelen aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs. Alle Design on Stock meubelen hebben een kenmerkend, eigentijds ontwerp. De uitgebreide collectie meubelen bestaat uit Design on Stock banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels, bijzettafeltjes, poefs en accessoires. U vindt de ideale Design on Stock fauteuil, tafel of bank dan ook bij Gilsing Wonen. 

Bekijk de collectie Design On Stock meubelen van Gilsing Wonen hieronder en laat u inspireren! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over Design On Stock!

Meer over Design on Stock

Design on Stock geschiedenis

Acht jaar geleden was Roderick Vos de eerste ontwerper bij Design on Stock. De Design on Stock bank Blizz was het eerste ontwerp van het nieuwe meubelmerk. Inmiddels is Design on Stock 40.000 Bloqs en diverse iconische ontwerpen verder, maar het onconventionele denken uit de begintijd is gebleven. Het merk heeft in de loop der jaren een collectie met internationale allure opgebouwd.

Kenmerkend voor Design on Stock: Made in Holland

Design On Stock kijkt naar haar publiek en sluit aan bij de behoeften van de consument. Zo kent het merk korte levertijden en geen ingewikkelde voorwaarden. U kunt dus snel genieten van uw design meubelen. Daarnaast draagt het de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Het is een Nederlands meubelmerk dat de ontwerpen in eigen beheer in Nederland produceert.  

Design on Stock ontwerpers

Bij een Nederlands merk horen Nederlandse ontwerpers, waaronder Roderick Vos, Gerard van den Berg, Gijs Papavoine en Marike Andeweg. Roderick Vos ontwierp onder meer de bekende Design on Stock bank Bloq en de eerder genoemde Blizz. De populaire Design on Stock banken Aikon, Aikon Lounge en Heelz zijn van de hand van Marike Andeweg. 

Bekende Design on Stock meubelen: Bloq, Aikon en Heelz

Een van de bekendste Design on Stock banken is de Bloq. Het is een stoere Design on Stock bank met een simpele basisvorm en een aangename, stevige zit. Verder zijn er de banken Aikon en Aikon Lounge, beide modellen met een hoog zitcomfort. Bij de Aikon Lounge maakt u in drie stappen uw eigen ontwerp. Hiermee krijgt de Design on Stock bank een unieke uitstraling en bepaalt u zelf het zitcomfort. En de verfijnde Design on Stock bank Heelz is de eerste design kussenbank in de collectie: een heerlijk zachte bank met een aangename zit. 

Design on Stock modellen en materialen: uitsluitend kwaliteitsmaterialen

De bekleding is een belangrijk onderdeel bij de keuze voor een meubel. Het bepaalt de uitstraling van een meubel en u wilt natuurlijk graag dat uw meubelen lang mooi blijven. Design on Stock fauteuils en banken zijn leverbaar in verschillende kleuren stof en leer, uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Het merk heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Daarmee krijgt u een meubel geheel naar wens. Voor uitgebreid advies over de juiste stoffering kunt u uiteraard bij ons terecht. In onze showroom vertellen wij u graag meer over onze bekende Design on Stock banken en de rest van de Design on Stock collectie.


Barrel Designonstock

Meer informatie

Byen Designonstock

Meer informatie

Dalt Designonstock

Meer informatie

Mason Designonstock

Meer informatie

OO-Two Designonstock

Meer informatie

Tub Designonstock

Meer informatie

Tumbler Designonstock

Meer informatie

Waiter Designonstock

Meer informatie

Copyright Gilsing Wonen 2018