De Toekomst: totale ontspanning

 

Uw eigen De Toekomst relaxfauteuil

Meubelfabriek De Toekomst, opgericht in 1955, is een toonaangevende producent van relaxfauteuils en banken. Het merk legt in zijn producten een sterk accent op comfort, functionaliteit en innovatief ontwerp. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met ambachtelijk handwerk. Dit resulteert in producten die aan de eisen van de huidige consument voldoen wat betreft comfort en eigentijdse uitstraling. En niet alleen dat, De Toekomst biedt ook een groot scala aan optiemogelijkheden. Hierdoor kunt u nagenoeg uw ‘eigen’ persoonlijke relaxfauteuil samenstellen. 

Hartbalans

Gilsing Wonen heeft de Twice relaxfauteuils van De Toekomst in de collectie. Het systeem van deze fauteuils is verstelbaar door middel van drie motoren, die de rug, de voetklep en de ‘hartbalansfunctie’ bedienen. Bij deze hartbalanspositie liggen de benen, het hart en het hoofd in een denkbeeldige horizontale lijn. Daarmee wordt deze positie als zeer rustgevend ervaren. 

Bekleding

Een relaxfauteuil is een heel persoonlijk meubel. De bekleding van het meubel verdient daarom extra aandacht. De Toekomst is specialist op het gebied van leer, een soepel, sterk een duurzaam natuurproduct. Dit materiaal is leverbaar in verschillende soorten met een meer of minder natuurlijke uitstraling. Ook kunnen De Toekomst meubelen in stof worden bekleed.

Bekijk hieronder onze collectie De Toekomst relaxfauteuils of kom proefzitten in onze showroom! 

Copyright Gilsing Wonen 2018