Danskina: kwaliteit en innovatie

 

Toonaangevend Danskina design

Het Nederlandse Danskina levert design vloerkleden van hoge kwaliteit en is toonaangevend in hedendaags ontwerp. Het bedrijf is in 1973 opgericht door Piet en Ina van Eijken en maakt deel uit van Kvadrat, Europees marktleider op het gebied van design textiel. Bij Danskina staat design altijd centraal en hun streven is om de beste ‘made-to-order’ karpetten ter wereld te maken. Een Danskina vloerkleed is modern, vernieuwend en heeft een onderscheidend karakter.

Bijzondere productiemethoden

Danskina is pionier op het gebied van het gebruik van bijzondere en innovatieve productietechnieken. Het bedrijf staat bijvoorbeeld bekend om het gebruik van oude, vergeten productiemethoden. Verder is Danskina vooruitstrevend wat betreft het gebruik van kleuren, materialen en structuren. Het heeft dan ook een reputatie van kwaliteit en innovatie.

Danskina vakmanschap

Danskina karpetten zijn er in verschillende materialen, waaronder zuiver scheerwol, bamboe, polyester en katoen. Het zijn exclusieve vloerkleden die karakter geven aan elk interieur. Vakmanschap wordt gecombineerd met creativiteit. De klantenkring van Danskina bestaat uit exclusieve interieurwinkels en (binnenhuis)architecten wereldwijd.

Voor een kwaliteitskarpet bent u bij Danskina dus aan het juiste adres. Bekijk deze kleden hieronder of kom langs in onze showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2018