INterieuradvies bij gilsing wonen

Gilsing Wonen interieuradvies

 

Uw design interieur, ontworpen met deskundig interieuradvies

 

Bent u toe aan een nieuw interieur? Omdat u gaat verhuizen of omdat u toe bent aan vernieuwing? Hoe richt u uw huis nou zó in dat u er helemaal tevreden mee bent?

Met een goed advies gaat dat een stuk gemakkelijker. Bij Gilsing Wonen kunt u terecht voor persoonlijk en deskundig interieuradvies, waarbij uw woonwensen uiteraard het uitgangspunt zijn. Geheel gratis & vrijblijvend.

 

Glsing Wonen interieuradvies in zevenaar

 

Van inspiratie tot een modern interieurontwerp


Voor het maken van een goed interieurontwerp zijn uw woonwensen van groot belang. Bij uw eerste afspraak zullen wij dan ook al uw ideeën bespreken. Wat inspireert u?
Wellicht heeft u al een moodboard gemaakt of afbeeldingen verzameld. Neemt u vooral foto’s en plattegronden mee van uw woning. 

De interieuradviseur kan ook bij u thuis komen om de sfeer te proeven en de woonruimten te bekijken. Samen overlegt u wat u aanspreekt, aan welke kleuren u denkt en welke sfeer u wenst te creëren.

Alle aspecten komen bij het advies aan bod; indeling, meubelen, kleuradvies en aankleding. Onze adviseurs helpen u om doordachte en passende keuzes te maken. 

 

Gilsing Wonen 3d ontwerp

 

Uw interieuradvies komt tot leven


Wanneer de meeste stappen in het proces zijn gezet volgt het interieurontwerp. Uw design interieur wordt eerst geschetst. Hierna komt het ontwerp écht tot leven door een 3D design van uw woonruimte in te richten.

Al uw wensen en keuzes zullen in de 3D presentatie verwerkt zijn. Wij nemen u letterlijk mee op een wandeling door uw eigen woning. Samen met het 3D ontwerp en natuurlijk de stalen, krijgt u de beste impressie van uw toekomstige interieur!

 

Gilsing Wonen helpt u uiteraard met de realisatie. 

 

Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies
 

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Wij nemen na het ontvangen van uw gegevens contact met u op voor het maken van een afspraak.

Liever bellen? Dat kan op telefoonnummer 0316-526985. 

Interieuradvies formulierCopyright Gilsing Wonen 2018