AAN TAFEL BIJ GILSING 2015

Een zondag vol sfeer, heerlijk eten en inspiratie.
 

Dit jaar zal ‘Aan tafel bij Gilsing’ in het thema staan van tafels, karpetten en verlichting. Laat u aanstaande zondag 8 november inspireren onder het genot van een hapje en een drankje in onze showroom!


Thema’s
De tafel is waar iedereen samenkomt; gezellig samen zijn, lekker bij het avondeten. Aan de tafel wordt geleefd. Des temeer reden om de tafel in de spotlight te zetten dit jaar. Klassieke tafels of juist innovatief en vernieuwend, voor iedere wens is er een geschikte match.

Nu de koudere dagen weer zijn begonnen inspireren wij u ook graag over de eindeloze mogelijkheden van karpetten. Er zijn teveel prachtige materialen en technieken om op te noemen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar authentiek of modern, heerlijk hoogpolig of ambachtelijk geknoopt. Een mooi en passend karpet complimenteert ieder interieur.

Verlichting is het derde thema van ‘Aan tafel bij Gilsing’. Verlichting is magisch; een goede verlichting maakt uw kamer compleet en zet de sfeer. Juist gekozen verlichting kan de kamer een geheel ander uiterlijk geven.


Aan tafel
Op tafel horen natuurlijk lekkere hapjes. Jurgen van der Steen, ervaren chef en oprichter van kookpunt, zal culinaire hoogstandjes bereiden gepresenteerd als een verrassing. Laat u verleiden en geniet van zijn heerlijke gerechten.

 

Thema aanbiedingen en primeurs
In het weekend van ‘Aan tafel bij Gilsing’ gelden er verschillende speciale acties. De acties zijn geldig van vrijdag 6 tot en met maandag 9 november.

- 20% korting op alle karpetten en verlichting
- 30% korting op speciale Dutch Originals selectie
- Primeur Seuren Tafels 'Alleen op de wereld' van €1865 voor €1385

Naast de primeur van Seuren hebben wij ook nieuwe primeurs van Leolux, Spell en Design on Stock.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom op 8 november tussen 11:00 en 17:00 uur. U bent uitgenodigd Aan tafel bij Gilsing!


Bezoekadres:
Edisonstraat 12
6902 PK Zevenaar
Telefoon: 0316-526985
 

Aan tafel bij Gilsing

Seuren tafels Primeur Alleen op de wereld

30% kortingsactie Dutch Originals

20% kortingsactie verlichting en karpetten

Copyright Gilsing Wonen 2017