Evenementen

Gilsing Wonen, meer dan alleen wonen.

Gilsing Wonen interieur dag

Zondag 5 november is het weer tijd voor de Gilsing Wonen interieur dag. Laat u inspireren door de nieuwste woon- en interieurtrends en maak kennis met onze fabrikanten.

Kees Marcelis van het gelijknamige Studio Kees Marcelis, is te gast bij Gilsing Wonen in Zevenaar. Om 14.00 uur houdt hij een masterlecture waarin hij u mee neemt in de fascinerende wereld van de interieurarchitectuur.

Kees Marcelis

Kees Marcelis neemt je mee en laat je beleven. Hij is een denker en een dromer. Een man die zichzelf en anderen altijd blijft verwonderen. Hij kijkt met een bijzondere blik naar de wereld. Kees Marcelis zit meer dan 25 jaar in het vak. In die jaren heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Kenmerkend aan hem is zijn bijzondere eenvoud.

Hij weet ruimten optimaal te benutten en is een tovenaar met licht. Zijn sterke lijnenspel geeft zijn ontwerpen rust, kracht en karakter. Daarnaast is hij een meester met kleur.

Kees Marcelis is een levensgenieter, een goede luisteraar en tegelijker tijd een verhalenverteller. Zorg dat u erbij bent op zondag 5 november; om 14:00 begint zijn masterlecture.

U bent van harte uitgenodigd voor deze inspirerende dag bij Gilsing Wonen van 11.00 tot 17.00 uur, waar een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken.

Graag ontvangen wij u op 5 november!

Team Gilsing Wonen 

Enkele projecten van Studio Kees Marcelis.

Copyright Gilsing Wonen 2017