Verfijn uw selectie:

Unieke design haarden

Stijlvolle sfeerhaarden
 

Safretti Curva Een haard brengt naast warmte ook sfeer in huis. Met de design haarden van Safretti beschikken wij over haarden met een uniek design en hoogwaardige afwerking. Safretti sfeerhaarden hebben een stijlvolle en moderne uitstraling. 

De haarden kunnen eenvoudig aan de wand worden bevestigd of in een open ruimte worden geplaatst. De open vlam wordt middels bio-alcohol voortgebracht en laat geen nadelige reststoffen na. Een rookkanaal is niet nodig. Door gebruik van hoogwaardig materiaal zijn deze sfeerhaarden geschikt voor zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld op het terras of op het balkon.

Ook vindt u in onze showroom houtkachel OAK van Wanders, een bijzonder ontwerp met bescheiden afmetingen en veel mogelijkheden wat betreft uiterlijk. 

Hieronder vindt u een overzicht van de design haarden in onze collectie. Kom ook gerust eens langs voor vrijblijvend advies in onze showroom in Zevenaar, ook voor interieuradvies staan wij voor u klaar! Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte haard.

Copyright Gilsing Wonen 2018