Design lamp Luceplan

Sfeervolle design verlichting

Design lampen van onder meer Luceplan, Wever & Ducré en Lumina
 

De juiste verlichting kan het interieur helemaal af maken. Wij bieden een ruime keuze aan basisverlichting, accentverlichting en sfeerverlichting. Zo kunt u altijd stijlvolle verlichting vinden voor uw woon-, werk- en/of slaapruimte. Naast praktische redenen, kan een lamp ook een mooi object in huis zijn. Ons aanbod aan design verlichting is dan ook ruim.

Basisverlichting is essentieel in een interieur. Dit zorgt ervoor dat er in de gehele ruimte algemeen licht is dat egaal verspreid wordt. U kunt hierbij denken aan plafondlampen. Accentverlichting geeft gericht licht. Dit zorgt voor de juiste verlichting bij bijvoorbeeld het lezen van een boek. Een voorbeeld van accentverlichting is een spot of een leeslamp. Sfeerverlichting creëert sfeer in de ruimte. Deze verlichting is er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld tafellampen, vloerlampen of hanglampen.

Luceplan en Lumina zijn bekende namen in de wereld van designverlichting. Luceplan is in 1978 opgericht door drie architecten; Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Een van de speerpunten van Luceplan is om verlichting te verenigen met duurzaamheid, technologie en architectonisch design. Lumina maakt armaturen van de hoogste kwaliteit. Functionaliteit en design komt samen op een hoog niveau. Zo hoog zelfs dat de producten over de hele wereld verscheept worden en zijn ten toon gesteld op de meest beroemde Musea van de Moderne Kunst en Design.

Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren! Wilt u informatie of tips over verlichting? Wij adviseren u graag over welke lamp het beste past in uw interieur.

Copyright Gilsing Wonen 2018