Design lamp Anta

Sfeervolle design verlichting

Design lampen van onder meer Hala en Anta
 

U bent op zoek naar stijlvolle verlichting voor uw woon-, werk- en/of slaapruimte? Wij bieden u een breed scala aan design verlichting in uiteenlopende vormgeving en van diverse topmerken, waaronder Watt Holland en Anta. Of u nu op zoek bent naar een hanglamp, vloerlamp of tafellamp, ons aanbod is ruim. Lampen voor boven de eettafel, voor bij de zithoek, of een mooie lamp naast uw favoriete leesstoel. 

De juiste verlichting is essentieel in een interieur. Natuurlijk om praktische redenen, maar zeker ook voor de juiste sfeer en om uw meubelen goed uit te laten komen. Buiten dat kan een lamp ook gewoon een mooi object in uw huis zijn, dat zorgt voor extra uitstraling. Licht is praktisch, zorgt voor sfeer, voor een aangenaam gevoel en het maakt een kamer ruimtelijker. 

Hala en Anta zijn bekende namen in de lampenwereld. Hala combineert actuele trends met tijdloze ontwerpen en levert altijd de hoogste kwaliteit. Niet alleen moet een lamp er mooi uitzien, deze moet ook functioneel zijn. Anta staat voor goed licht, vorm en kwaliteit. Wat de lampen in hun collectie gemeen hebben is eersteklas design gereduceerd tot de meest essentiële lijnen, de beste materialen en vakmanschap. 

Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren! Wilt u informatie of tips over verlichting? Wij adviseren u graag over welke lamp het beste past in uw interieur.

Copyright Gilsing Wonen 2017