Design banken met uitstraling

Design banken, hoekbanken en loveseats van onder meer Leolux, Gelderland en Pode

Leolux ArabellaBent u op zoek naar een design bank? Zoekt u een zitbank in een stijl die bij u past en die heerlijk zit? Wij bieden een ruime keuze aan modellen. Of u nu op zoek bent naar een hoekbank of een loveseat, een 2-zitsbank of een 5-zitter, bij ons vindt u de gewenste bank.

Wat betreft het zitcomfort van onze design banken zijn er ook diverse mogelijkheden. Zo hebben we banken met wat een ‘actieve zit’ wordt genoemd en banken waarop heerlijk gelounged kan worden. Ook vindt u in onze woonwinkel een groot aanbod aan verschillende stijlen van diverse topmerken. Bijvoorbeeld designklassiekers van Leolux of Gelderland, maar ook design banken van jonge merken als Design on Stock en Pode.

Natuurlijk heeft u bij deze zitbanken ook uitgebreide bekledingsopties. Daarnaast bieden veel merken de mogelijkheid de zithoogte en zitdiepte van de banken aan te passen. Zo zit u altijd comfortabel. De mogelijkheden en variaties zijn (bijna) eindeloos, maar onze design banken hebben ook zaken gemeen: ze hebben een uitstekende kwaliteit, bieden comfort en zijn duurzaam.

Wat is nu voor u de perfecte design bank? Bekijkt u hieronder alvast onze collectie design banken om te bepalen welke stijl of welk merk u aanspreekt. Verder is er maar één manier om erachter te komen welke design bank het prettigst zit: kom langs in onze showroom en probeer het uit! U bent van harte welkom om het zitcomfort van al onze banken te ‘testen’. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Copyright Gilsing Wonen 2018