Goed design trotseert de tijd

We vieren het 20-jarig bestaan van Volare met een extra aantrekkelijke prijs in de uitvoering stof Maple. Het ontwerp werd in 1998 gepresenteerd door Leolux en is sinds die dag een populair model voor de liefhebbers van retro en minimalistisch design. 


Volare uitgevoerd in stof Maple: 
van 1720,- voor €1375,-

Bijpassende poef
van 1025,- voor €820,-

 

Leolux Tango

Tango is een Leolux klassieker die met zijn flexibiliteit de wereld van het interieur een andere aanblik gaf. Ruim 25 jaar later nog steeds zeer populair, en door zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek! Nu in verschillende stofsoorten en in leder Senso tegen een scherpe promotieprijs! Het voorbeeld hieronder gaat uit van bekleding met leersoort Senso. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

2-zits bank
van € 4.545,-
voor € 3.795,-

3-zits bank
van € 5.095,-
voor € 4.295,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Danza

Leolux Scylla Stories

Geiet nu extra voordelig van de nieuwste Scylla serie van Leolux. De uitvoeringen in de 'Stories' serie zijn nu voordelig verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het voorbeeld gaat uit van uitvoering in hoogwaardig leder Danza. 

Fauteuil laag 
Nu € 1.745,-

Fauteuil hoog
Nu € 1.845,-

 

 

 

Leolux Adartne

Een kubistisch, strak ontwerp met een open uitstraling. Dit in combinatie met de sympathieke maatvoering maakt Adartne ook geschikt voor kleinere ruimtes. Met bovendien een prettige, actieve zit. De perfecte combinatie! Nu op de fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en de poefs speciale promotieprijzen; op verschillende stof- en ledersoorten! Hieronder ziet u een voorbeeld van de banken uitgevoerd in stof Steelcut Trio.

*Prijs is van toepassing op uitvoering stof Steelcut Trio

2-zits bank
van € 2.875,-
voor € 2.575,-

2,5-zits bank
van € 3.295,-
voor € 2.875,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Papageno

Papageno is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor. Het ontwerp, de zorgvuldig gekozen siernaden en het hoge comfort verlenen deze compacte fauteuil een karakter dat alleen Leolux haar modellen durft mee te geven. Nu extra voordelig in stof Stretch of leder Senso. Combinatie van stoffen ook mogelijk! Onderstaan voorbeeld is van toepassing op uitvoering in leder Senso.

Fauteuil
van € 2.050,-
voor € 1.925,-

 

 

 

 

Leolux Volare

De tijdloze Volare fauteuil is nu extra voordelig verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het gaat hierbij om de Volare mét hoofdsteun! Ook de bijpassende pouf is afgeprijsd. In het voorbeeld hieronder wordt uitgegaan van een uitvoering in leder Danza. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Danza

Fauteuil
van € 2.150,-
voor € 1.720,-

Pouf
van € 1.265,-
voor € 995,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Raffino

Leolux Oscar

De prachtige Oscar bank is in de promotie! Verkrijgbaar als complete bank of in elementen om zo een fraaie hoekbank samen te stellen. Hoogwaardige leersoorten doen mee waaronder Danza, Raffino en Noli. Tijdloze en robuuste bank die ieder interieur zal sieren. In het voorbeeld gaan we uit van leder Raffino. 

2,5-zits bank
van € 3.695,-
voor € 3.575,-

3-zits bank
van € 4.095,-
voor € 3.945,-

 

 

 

Leolux Bora Bèta

De Bora Bèta, ook gebaseerd op de klassieker Bora Bora van Leolux. Deze bank heeft een hogere rugleuning met extra ondersteuning in de onderrug door de slimme vormgeving van de kussens. Nu extra voordelig in leder Wapiti en leder Senso. De voorbeelden hieronder zijn gebaseerd op leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkheden. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

2-zits bank
van € 3.095,-
voor € 2.695,-

3-zits bank
van € 4.030,-
voor € 3.445,-

 

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Bora Bora

Het klassieke model van Leolux uit 1983. Nog steeds succesvol en even comfortabel door zijn heerlijk zachte rugkussens die zich vormen naar uw lichaam. Nu extra voordeel, op het gehele Bora Bora programma in leder Wapiti of leder Senso. In het voorbeeld is er uitgegaan van leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra opties. 

2-zits bank
van € 2.875,-
voor € 2.545,-

3-zits bank
van € 3.595,-
voor € 3.245,-

 

 

 

Leolux Dolcinea

Een zeer comfortabele klassieke fauteuil van Leolux. De rug vormt zich naar uw lichaam, en door de gebogen onderzijde staat u gemakkelijker op en worden beschadigingen voorkomen. Nu extra voordeel in de combinatie leder Senso met stof Alcantara en geheel in leder Wapiti. In het voorbeeld is uitgegaan van leder Wapiti. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkeden. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Wapiti

 

Fauteuil
van € 1.995,-
voor € 1.795,-

 

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering in stof Bolster

Leolux Faya Lobi hoekbank

Deze prachtige hoekbank is nu in de promotie. Verschillende stofsoorten doen mee waaronder Tiempo, Bolster en Maple. Stel uw ideale hoekbank samen. In het voorbeeld gaan we uit van een hoekbank met de opstelling: 2-zits arm links en einddeel poef rechts in de stof Bolster. 

2-zits arm links
van € 2.875,-
voor € 2.295,-

Eind poef R
van € 2.825,-
voor € 2.295,-

Totaal
van € 5.700,-
voor € 4590,-

 

 

Leolux Pallone Paradise & eigen samenstelling

De Leolux Scylla Paradise serie put zijn inspiratie uit verschillende vogelsoorten. De serie is prachtig en nu in de promotie! Ook kunt u nu extra voordelig uw eigen Pallone samenstellen. Maak uw set compleet met een bijpassende poef en bijzettafel die ook meedoen aan de promotie. 
Pallone is verkrijgbaar in 3 groottes; de Pa is de grootste, gevolgd door de Ma en de Lil' is een kinderformaat. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso, Pa uitvoering

Pallone Pa Paraside

Nu € 1.375,-

Pallone Pa eigen design
van € 1.560,-
voor € 1.475,-

 

 

 

* Prijs is van toepassing op uitvoering in leder Senso

Leolux Kikko 

Deze opvallende fauteuil van Leolux is nu extra voordelig verkrijgbaar in een zeer leuke uitvoering; met 1,2, 3 of zelfs 4 kleuren in leder Senso. U kunt kiezen welke vlakken welke kleur krijgen. Heerlijk ontspannen in een opvallende relaxzetel. In het voorbeeld gaanw e uit van leder Senso. 

Fauteuil             van € 3.575,-
voor € 3.075,-

 

 

 

Copyright Gilsing Wonen 2018