Profiteer van de luxe van Leolux

Mayon & Mayuro in leer voor promotieprijzen

Tijdelijk zijn de succesmodellen Mayon en Mayuro in leer extra voordelig geprijsd. Bij het model Mayon kunt u kiezen voor de fauteuil, de 2, 2,5 en 3-zits bank en de bijpassende pouf. De Mayuro is een bijpassend fauteuil met eventueel bijpassende pouf.

Voor beide modellen kunt u kiezen uit 8 leersoorten, uiteraard in de kleur die u wenst. Hoe luxer het leer, hoe aantrekkelijker uw voordeel!

Kiest u bijvoorbeeld de Mayon 2,5-zits bank in luxe Raffino leder:
Dan betaald u geen €4275,- maar nu slechts €3850,-

Dezelfde Mayon 2,5-zits bank in leder Senso?
Van €3595 voor slechts €3350,-

Of gaat u voor de Mayuro fauteuil in luxe Negev leder?
U betaald geen €2325 maar slechts €1995,-


Vraag in onze winkel naar alle mogelijkheden, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Deze actie is geldig van 19 mei tot en met 30 september 2017.
 

Leolux Tango

Tango is een Leolux klassieker die met zijn flexibiliteit de wereld van het interieur een andere aanblik gaf. Ruim 25 jaar later nog steeds zeer populair, en door zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek! Nu in verschillende stofsoorten en in leder Senso tegen een scherpe promotieprijs! Het voorbeeld hieronder gaat uit van bekleding met leersoort Senso. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

2-zits bank
van € 4.425,-
voor € 3.775,-

3-zits bank
van € 4.960,-
voor € 4.285,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Boavista

Genieten van de wereld om u heen, is des te aangenamer vanaf een goed vormgegeven zitplaats. Boavista maakt de belofte van schoonheid meer dan waar! Nu extra voordelig in leder Senso of Wapiti. Hieronder een voorbeeld in de uitvoering van leder Senso. 

Fauteuil laag
van € 2.175,-
voor € 1.885,-

2-zits bank
van € 2.940,-
voor € 2.650,-

3-zits bank
van € 3.780,-
voor € 3.225,-

 

 

Leolux Adartne

Een kubistisch, strak ontwerp met een open uitstraling. Dit in combinatie met de sympathieke maatvoering maakt Adartne ook geschikt voor kleinere ruimtes. Met bovendien een prettige, actieve zit. De perfecte combinatie! Nu op de fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en de poefs speciale promotieprijzen; op verschillende stof- en ledersoorten! Hieronder ziet u een voorbeeld van de banken uitgevoerd in leder Senso.

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

2-zits bank
van € 2.940,-
voor € 2.650,-

2,5-zits bank
van € 3.430,-
voor € 3.060,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Papageno

Papageno is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor. Het ontwerp, de zorgvuldig gekozen siernaden en het hoge comfort verlenen deze compacte fauteuil een karakter dat alleen Leolux haar modellen durft mee te geven. Nu extra voordelig in stof Stretch of leder Senso. Combinatie van stoffen ook mogelijk! Onderstaan voorbeeld is van toepassing op uitvoering in leder Senso.

Fauteuil
van € 2.025,-
voor € 1.895,-

 

 

 

 

Leolux Azzurro

De Azzurro, ontworpen door Cuno Frommherz. Een ingetogen ontwerp met elegante lijnen en verfijnde details. De Azzurro is tijdloos. Zeer hoog zitcomfort door de dikke kussens. Nu in promotieaanbieding in leder Ceras. Aanbod geldt voor vrijwel het gehele Azzurro programma!

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Ceras

3-zits bank
van € 3.920,-
voor € 3.695,-

3,5-zits bank
van € 4.275,-
voor € 3.995,-

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso, lage uitvoering

Leolux Bella Bora

Het begon allemaal in 1983 met de Bora Bora. Leolux paste het klassieke en zeer succesvolle ontwerp licht aan naar deze tijd. Licht, comfortabel en elegant. De Bella Bora is verkrijgbaar met hoge of lage rugleuning en is nu extra voordelig verkrijgbaar in leder Wapiti en leder Senso. Het voorbeeld hieronder gaat uit van de lage uitvoering in leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkheden!

2-zits bank
van € 2.795,-
voor € 2.480,-

3-zits bank
van € 3.515,-
voor € 3.160,-

 

 

 

Leolux Bora Bèta

De Bora Bèta, ook gebaseerd op de klassieker Bora Bora van Leolux. Deze bank heeft een hogere rugleuning met extra ondersteuning in de onderrug door de slimme vormgeving van de kussens. Nu extra voordelig in leder Wapiti en leder Senso. De voorbeelden hieronder zijn gebaseerd op leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkheden. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

2-zits bank
van € 3.015,-
voor € 2.630,-

3-zits bank
van € 3.925,-
voor € 3.365,-

 

 

 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso

Leolux Bora Bora

Het klassieke model van Leolux uit 1983. Nog steeds succesvol en even comfortabel door zijn heerlijk zachte rugkussens die zich vormen naar uw lichaam. Nu extra voordeel, op het gehele Bora Bora programma in leder Wapiti of leder Senso. In het voorbeeld is er uitgegaan van leder Senso. Vraag in de winkel naar de extra opties. 

2-zits bank
van € 2.795,-
voor € 2.480,-

3-zits bank
van € 3.515,-
voor € 3.160,-

 

 

 

Leolux Dolcinea

Een zeer comfortabele klassieke fauteuil van Leolux. De rug vormt zich naar uw lichaam, en door de gebogen onderzijde staat u gemakkelijker op en worden beschadigingen voorkomen. Nu extra voordeel in de combinatie leder Senso met stof Alcantara en geheel in leder Wapiti. In het voorbeeld is uitgegaan van leder Wapiti. Vraag in de winkel naar de extra mogelijkeden. 

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Wapiti

 

Fauteuil
van € 1.940,-
voor € 1.735,-

 

 

 

Leolux Kikko 

Deze opvallende fauteuil van Leolux is nu extra voordelig verkrijgebaar in een zeer leuke uitvoering; 'Marsman' in leder Senso. Nu tijdelijk bij aankoop van de Kikko fauteuil een gratis bijpassende Liliom bijzettafel OF bijpassend karpet 'Eye Love Life'!
De bijpassende Liliom bijzettafel en een bijpassend karpet zijn ook los verkrijgbaar met extra voordeel. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

Fauteuil             van € 3.565,-
voor € 3.495,-

Liliom tafel
'Marsman'
voor € 495,-

Karpet
'Eye Love Life'
voor € 395,-

 

 

 

Leolux Parabolica by Coen

Deze zeer fraaie editie van de Parabolica is ontworpen in samenwerking met kunstenaar Coen Blankwaard en uitgevoerd in zwart leer, met een zitting in een zwart-witte stof “Parabels”. Tijdelijk met gratis Lipzz bijzettafel of karpet My Journey!

Fauteuil          

voor € 2.995,-

Bijzettafel
'Lipzz'
voor € 395,-

Karpet
'My Journey'
voor € 495,-

 

 

Leolux Scylla

De Leolux Scylla is een ongekend succes. Geen wonder ook, met zijn elegante en tijdloze design en optimaal zitcomfort. De ontwerpen uit de Scylla Jewels serie en de Scylla Flavour serie zijn nu extra voordelig. Ook kunt u zelf een design maken van leder Senso tegen een extra scherpe prijs! Daarnaast kunt u kiezen voor een lage uitvoering van de Scylla of een hoge uitvoering met extra hoofdsteun. De gegeven voorbeeldprijs is van toepassing op een uitvoering in leder Senso, lage uitvoering.

*Prijs is van toepassing op uitvoering Leder Senso, lage uitvoering

 

Fauteuil
van € 1.840,-
voor € 1.625,-

 

Copyright Gilsing Wonen 2017