Unieke combinatie design meubelen van topniveau

Ruim 3500m2 met meubelmerken als Leolux, Design on Stock, Montis, Gelderland en Harvink

Gilsing Wonen showroom
Topmerken

In onze showroom vindt u een collectie design meubels die uniek is voor de regio Arnhem, Doetinchem, Nijmegen. Kom langs en geniet van design meubels in verschillende stijlen en van diverse topmerken. Van de designklassiekers van Artifort en Gispen tot het jonge design van Design on Stock en van de bekende modellen van Leolux tot de herkenbare Harvink meubelen.

Uitgebreide collectie
U krijgt bij ons volop de gelegenheid om de meubels 'uit te proberen'. Ervaar het hoge zitcomfort van onze design 
bankenfauteuils en stoelen. Of u nu op zoek bent naar een bank waarin u heerlijk kunt wegzakken of naar een fauteuil met een stevige, actieve zit: u vindt bij ons ongetwijfeld iets van uw gading. Neem ook eens plaats aan onze stijlvolle tafels. Wij hebben eetkamertafels in bijna elke denkbare maat en materiaal. Bekijk ons aanbod mooie én praktische kasten, bijvoorbeeld de stijlvolle kastencollecties van Castelijn en Karat. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor sfeervolle verlichting, haarden, karpetten en woonaccessoires. Daarbij kunnen we u desgewenst voorzien van een doordacht interieuradvies en nemen Gilsing Wonen showroomwe uitgebreid de tijd om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Exposities
In onze showroom zijn met enige regelmaat exposities te zien van kunstenaars uit de omgeving. Momenteel kunt u bijvoorbeeld werken van Jan van den Berg, Rainer Tillmann, Jan Kind, Jacqueline Leijenaar, Ad Verstijnen, Simon Woudwijk en Maurice Kummer komen bekijken. Meer hierover kunt u vinden op onze kunstpagina

U bent van harte welkom
Wij ontvangen u graag in onze showroom gelegen aan de A12 op slechts 17 km van Arnhem, 33 km van 
Nijmegen en 21 km van Doetinchem. Klik hier voor onze adresgegevens en de route en hier voor onze openingstijden. 

Copyright Gilsing Wonen 2014