Pode: jong design voor een scherpe prijs

 

Pode in het kort: jong Dutch Design

Pode is een jong en fris merk, afkomstig uit de Leolux familie, dat zich richt op de jonge designliefhebber. De verschillende Pode banken en Pode fauteuils worden net als Leolux meubelen in Venlo ontworpen en gemaakt. Een Pode bank is dus van Nederlandse bodem en met een herkenbaar Dutch Design: strak en duidelijk. Verder staat het merk Pode voor speels, eigentijds en modieuze kleuren. Dit komt duidelijk naar voren in de diverse Pode meubelen. Als u voor een Pode meubel kiest, dan kiest u voor een jong design. Pode meubelen hebben een scherpe prijs en korte levertijden. De moderne Pode meubelen collectie bestaat uit diverse design banken, fauteuils, aanbouwelementen, tafeltjes en kussens.

Bekijk hieronder onze Pode meubelen of kom langs in de Gilsing Wonen showroom!

Meer over Pode

Kenmerkend voor Pode: duurzame kwaliteit

Pode streeft naar duurzaamheid op elk gebied. De Pode banken en fauteuils bevatten het door Leolux ontworpen Q-frame, een duurzaam frame van topkwaliteit met gelijmde houtverbindingen en dragende delen van beukenhout. Dit unieke frame houdt een Pode bank perfect in vorm en kraakvrij. Hiermee zijn Pode modellen gebouwd voor een lang leven. Ook maakt Pode gebruik van duurzaam geproduceerd hout en wordt in de productie restwarmte ingezet.

Pode ontwerpers

Het ontwerpersteam van Pode bestaat uit enkele bekende namen. Jet Dircks bijvoorbeeld tekende voor het ontwerp van Pode bank Edit. Zij heeft een nuchtere blik op het ontwerpersvlak:  ‘De vorm is belangrijk, maar essentieel bij een Pode bank is dat ‘ie lekker zit.' Ook in de onwerpen van Natalie Buijs staat comfort altijd bovenaan. Verder bevat de collectie modellen van onder meer Norbert Beck, Cuno Frommherz en Tineke Beunders en Nathan Wierink. En de nieuwe fauteuil Sparkle is ontworpen door Thijs Smeets. 

Bekende Pode modellen: Pode Dr’op en Edit

Net als Leolux kent ook Pode inmiddels bekende modellen. Zo is er Pode bank Edit, een strak, stoer en modern ontwerp. Ook Pode Dr’op is een bekende naam. Deze Pode bank is perfect voor iedereen die weleens wat anders wilt. Ook is er de charmante Pode Chat en zijn de Plot en Sync ondertussen ook vertrouwde namen. Verschillend in uiterlijk, maar allemaal eigenzinnige Pode meubelen met een aangenaam zitcomfort. 

Pode modellen en materialen: een Pode bank past overal

Of het nou een startersflat is of een villa, een Pode bank past overal. Pode banken zijn er in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Voor iedere designsmaak een Pode bank. Ook wat betreft materialen is er bij Pode van alles mogelijk. Er is keuze uit kwaliteitsstof van onder andere De Ploeg en Kvadrat in allerlei kleuren, reliëfs en weefsels. Daarnaast zijn Pode meubelen ook in hoogwaardig leer leverbaar. Pode stoffeert alle onderdelen van het meubel apart, wat ervoor zorgt dat de spanning gelijkmatig wordt verdeeld en de stof niet opkruipt of trekt.

Copyright Gilsing Wonen 2017