Pode: jong design voor een scherpe prijs

Dutch Design
Pode is een jong en verfrissend merk afkomstig uit de Leolux familie en richt zich op de jonge designliefhebber. Een strakke, duidelijke stijl en modieuze kleuren zijn kenmerkend voor Pode. Daarmee zijn de meubelen van dit merk typisch Dutch Design. Pode biedt jong design voor een scherpe prijs en heeft korte levertijden. 

Duurzame kwaliteit
Pode streeft naar duurzaamheid op elk gebied. Design banken en fauteuils bevatten het door Leolux ontworpen Q-frame, een duurzaam frame van topkwaliteit met gelijmde houtverbindingen en dragende delen van beukenhout. Voor de aankleding van het meubel heeft u bij Pode een uitgebreide keuze uit diverse merkstoffen en hoogwaardige leersoorten. Pode stoffeert alle onderdelen van het meubel apart, wat ervoor zorgt dat de spanning gelijkmatig wordt verdeeld en de stof niet opkruipt of trekt.

Trendy collectie
De moderne collectie van Pode bestaat uit diverse design banken, design fauteuils, aanbouwelementen, tafeltjes en kussens. Net als Leolux kent ook Pode bekende modellen als Edit, Dr’op, Plot, Chat, Arabella en Sync. Bekijk hieronder onze collectie van Pode of kom langs in de Gilsing Wonen showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2014