Pode logo

Pode: jong design voor een scherpe prijs

Pode Edit


Dutch Design van Pode

Pode is een jong en verfrissend merk afkomstig uit de Leolux familie en richt zich op de jonge designliefhebber. De meubelen van Pode worden, net als Leolux meubelen, in Venlo ontworpen en gemaakt. Van Nederlandse bodem dus en ook met herkenbaar Dutch Design: strak en duidelijk. Verder staat Pode voor speels, eigentijds en modieuze kleuren. Pode biedt jong design voor een scherpe prijs en heeft korte levertijden. 

Pode PlotDuurzame kwaliteit

Pode streeft naar duurzaamheid op elk gebied. Design banken en fauteuils bevatten het door Leolux ontworpen Q-frame, een duurzaam frame van topkwaliteit met gelijmde houtverbindingen en dragende delen van beukenhout. Dit unieke frame houdt een Pode bank perfect in vorm en kraakvrij. Hiermee zijn Pode modellen gebouwd voor een lang leven. Ook maakt Pode gebruik van duurzaam geproduceerd hout en wordt in de productie restwarmte ingezet.

Een Pode bank past overal

Of het nou een startersflat is of een villa, een Pode bank past overal. Pode banken zijn er in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Voor iedere designsmaak een bank. Ook wat betreft materialen is er bij Pode van alles mogelijk. Er is keuze uit kwaliteitsstof van onder andere De Ploeg en Kvadrat in allerlei kleuren, reliëfs en weefsels. Daarnaast zijn Pode meubelen ook in hoogwaardig leer leverbaar. Pode stoffeert alle onderdelen van het meubel apart, wat ervoor zorgt dat de spanning gelijkmatig wordt verdeeld en de stof niet opkruipt of trekt.

Pode Dr'opPode Dr'op, Pode Edit en meer

De moderne collectie van Pode bestaat uit diverse design banken, design fauteuils, aanbouwelementen, tafeltjes en kussens. Net als Leolux kent ook Pode bekende modellen als Edit, Dr’op, Plot, Chat en Sync. Bekijk hieronder onze collectie van Pode of kom langs in de Gilsing Wonen showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2014