Pastoe kasten: design van verrassende eenvoud

 

Eenvoud en pure vormgeving

Aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit zijn karakteristiek voor het Utrechtse Pastoe. De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit ‘m in hun eenvoud en pure vormgeving. Daarnaast staat het merk voor vernieuwing in vormgeving en technische innovatie.

Een Pastoe kast voor uiteenlopende woonsituaties

In 1948 werd Cees Braakman bedrijfsleider en ontwerper bij Pastoe. Het accent kwam sindsdien steeds meer te liggen op opbergmeubelen, met name flexibele kastsystemen die de consument zelf kan samenstellen. Dit is tot op de dag van vandaag typerend voor Pastoe. In dezelfde tijd werd de keuze gemaakt voor de voor Pastoe kenmerkende eigentijdse, sobere vormgeving. De collectie moest geschikt zijn voor uiteenlopende woonsituaties, ‘passe partout’ dus. Dit principe is verwerkt in de merknaam Pastoe.

Pastoe Vision, Pastoe Amsterdammer en meer

De collectie van Pastoe bestaat uit kasten in allerlei soorten en maten en daarnaast produceert Pastoe dressoirs, tv meubelen en stoelen. Bekende ontwerpen zijn kast Pastoe Amsterdammer, een succes in binnen- en buitenland, en kastenprogramma Pastoe Vision. Pastoe meubelen worden ontworpen door bekende ontwerpers, waaronder Karel Boonzaaijer en Vincent van Duysen.
 
Bekijk de collectie Pastoe design meubelen hieronder of kom naar de sfeervolle, ruime woonwinkel en showroom van Gilsing Wonen in Zevenaar!

Pastoe acties 

Pastoe A'dammer

Pastoe A'dammer - 15% korting

Copyright Gilsing Wonen 2014