Leolux: gevestigde naam in de wereld van moderne design meubelen
 

Uitgebreide collectie Leolux meubelen

Leolux biedt een zeer groot aanbod aan banken en fauteuils. Daarnaast ontwerpt het merk eetkamertafels, eetkamerstoelen en salontafels. Leolux produceert niet uit voorraad, maar maakt een design meubel dat precies bij u past. Vrijwel elke denkbare variant is mogelijk. In totaal biedt het merk meer dan een miljard opties, het aantal keuzes is dus vrijwel onbeperkt: in modellen, comfortopties, bekledingen en kleuren. Zo zijn de Leolux banken en fauteuils leverbaar in vele kleuren stof en leer en kan de zithoogte van deze meubelen worden aangepast.

Leolux vakmanschap & duurzaamheid

Leolux is sinds 1934 actief als meubelfabrikant en al tijden marktleider in Nederland. Het is een Nederlands familiebedrijf dat ambacht en high-tech perfect weet te combineren en innovatief blijft op het gebied van product- en procesontwikkeling. Echt vakwerk en hoogwaardig comfort, dat is waar het merk voor staat. Maar Leolux staat ook voor duurzaamheid: een duurzame productiewijze en duurzame relaties met winkeliers en consumenten, medewerkers en omwonenden. Kenmerkend voor familiebedrijven, die continuïteit verkiezen boven snel gewin. Leolux kiest dus voor lange-termijnwaarden en produceert daarom tijdloze producten met een lange levensverwachting.

Leolux Pallone, Scylla en Tango: sterke ontwerpen trotseren de tijd

Leolux meubelen zijn comfortabele, mooie en eigenzinnige meubelen voor mensen die aangenaam willen wonen en leven. In de loop der jaren zijn er zo modellen ontstaan die inmiddels tot de design klassiekers kunnen worden gerekend. Denk hierbij aan de fauteuils Pallone, Scylla en Volare en de banken Adartne en Tango. Maar ook de nieuwe modellen, waaronder bank Leolux Oscar, hebben het in zich in de toekomst design klassieker te worden genoemd. Veel Leolux modellen zijn bekroond, onder meer met de prestigieuze Reddot Design Award. Karakteristieke vormen en een bijzonder gevoel voor kleur zijn tot op de dag van vandaag kenmerkend voor Leolux.

Een Leolux bank of fauteuil

Wat is nu kenmerkend voor een Leolux bank of een Leolux fauteuil? Met de missie ‘zitten aangenaam maken’ is dat natuurlijk hoog zitcomfort. Daarnaast is de juiste bekleding belangrijk. Leolux heeft een uitgebreide collectie leerkwaliteiten. Leolux leer is een natuurproduct dat natuurlijk en zacht aanvoelt en dat op de meest verantwoorde wijze ontwikkeld wordt. De manier waarop u leeft, bepaalt welk leertype voor u het meest geschikt is. Ook zijn de Leolux zitmeubelen verkrijgbaar in een groot aantal stoffen. Laat u door ons adviseren over de meest geschikte bekleding.

Gilsing Wonen heeft een uitgebreide collectie Leolux meubelen. Bekijk deze hieronder of kom langs in onze showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2014