Bij Harvink zit u altijd goed

 

Harvink: Nederlandse topkwaliteit

Kwaliteitsproducten van echt Hollands fabricaat, dat is Harvink. Dit merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en gebruikt veelal Nederlandse materialen en toeleveranciers. Bij Harvink is alles handwerk en worden de meubelen met veel aandacht en toewijding gemaakt. 

Herkenbare Harvink constructie

Kenmerkend voor Harvink is de (metalen) frameconstructie die bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Het zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling, vaak met een knipoog naar de retro meubelen uit de jaren 60. Daarnaast zijn de fauteuils en banken van Harvink echte leefmeubelen. Alle bekleding is slijtvast en afritsbaar. Laat deze dus gerust reinigen of kies zelfs een keer voor een compleet nieuwe hoes.

Perfecte zit

Een design bank of design fauteuil van Harvink biedt een perfecte zit door het slimme ontwerp, maar ook door het hoogwaardige koudschuim dat wordt gebruikt als vulling. Bekende design banken van Harvink zijn de Harvink Splinter, Kadanz en Madame B. Ook de fauteuils Alowa, Zotte en Point zijn populair. Deze modellen kunt u samen met de eetkamerstoelen, eetkamertafels en salontafels van Harvink hieronder bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Gilsing Wonen showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2014