Harvink logo

Harvink stoelenBij Harvink zit u altijd goed

 

Harvink: Nederlandse topkwaliteit

Harvink staat voor kwaliteitsproducten van echt Hollands fabricaat. Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en gebruikt veelal Nederlandse materialen en toeleveranciers. Dat is niet zomaar: het stelt Harvink in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren. Bij Harvink is alles handwerk en worden de meubelen met veel aandacht en toewijding gemaakt. Elk Harvink meubel wordt speciaal voor de individuele klant gemaakt door ervaren en gepassioneerde vakmensen.

Herkenbare Harvink constructie

Kenmerkend voor Harvink is de (metalen) frameconstructie die bij alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Het zorgt voor een tijdloze en toch moderne uitstraling, vaak met een knipoog naar de retro meubelen uit de jaren 60. Daarnaast zijn de fauteuils en banken van Harvink echte leefmeubelen. Alle bekleding is slijtvast en afritsbaar. Laat deze dus gerust reinigen of kies zelfs een keer voor een compleet nieuwe hoes.

Een Harvink bank of fauteuil met perfecte zit

De term zitmeubel wil niet altijd zeggen dat het meubel ook echt lekker zit. Soms lijkt uiterlijk boven zitcomfort te gaan. Bij Harvink echter gaan een fraai uiterlijk en hoog comfort wél samen. Alle Harvink banken en fauteuils hebben een perfecte zit, door het slimme ontwerp, maar ook door het hoogwaardige koudschuim dat wordt gebruikt als vulling. Dit materiaal volgt de lichaamscontouren en zorgt voor de beste ondersteuning. 

Bekende Harvink meubelen: Harvink Splinter, Armslag en Kadanz

Bekende design banken van Harvink zijn de Harvink Splinter, Kadanz en Armslag. Ook de fauteuils De Kaap en Hebbes en de Harvink stoelen Point en Dash zijn populair. Deze modellen kunt u samen met de eetkamertafels en salontafels van Harvink hieronder bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Gilsing Wonen showroom!

Copyright Gilsing Wonen 2014