Bert Plantagie: color your living

Sfeer en comfort
Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs staat voorop bij Bert Plantagie. Een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen. Elk Bert Plantagie meubel wordt met de hand vervaardigd en de meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd. Kleur is een van de speerpunten van het merk met de slogan ‘Color your living’. Met kleur in een interieur wordt een persoonlijke omgeving gedefinieerd en een unieke sfeer gecreëerd. 

Tijdloze design meubelen
Bert Plantagie is in 1958 begonnen als ‘Smits Stalen Meubelen’. In 2000 nam Bert Plantagie het bedrijf over en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Ook is Bert Plantagie succesvol in het buitenland, waaronder Duitsland. Bert Plantagie heeft een aantal bekende design meubelen op zijn naam staan zoals bijvoorbeeld de design tafels Hook en Seven. Ook de design kast Vision en de design stoelen Arc, Jeanne en Rho zijn geliefd.
Bekijk de fraaie ontwerpen van Bert Plantagie hieronder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ze te komen bekijken in de showroom van Gilsing Wonen!

Verfijn uw selectie:
Copyright Gilsing Wonen 2014