Bert Plantagie: color your living

 

Authentieke Bert Plantagie meubelenBert Plantagie Monty

Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs staat voorop bij Bert Plantagie. Een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen. Bert Plantagie meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd en elk meubel wordt met de hand gemaakt. U heeft dus gegarandeerd een authentiek meubel met een pure uitstraling. Kleur is een van de speerpunten van het merk met de slogan ‘Color your living’. Met kleur in een interieur wordt een persoonlijke omgeving gedefinieerd en een unieke sfeer gecreëerd. 

Bert Plantagie succes

Bert Plantagie is in 1958 begonnen als ‘Smits Stalen Meubelen’. In 2000 nam Bert Plantagie het Bert Plantagie Rhodosbedrijf over en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Ook is Bert Plantagie succesvol in het buitenland, waaronder Duitsland. Niet zo gek als je bedenkt dat de collectie modellen bevat van topontwerpers als Stefan Steenkist en Roderick Vos. 

Bert Plantagie stoelen, tafels en meer

De collectie van Bert Plantagie bestaat uit stoelen, banken, kasten en tafels. De uitgebreide stoelencollectie wordt gekenmerkt door aantrekkelijk design en voortreffelijk zitcomfort. Doordat elke Bert Plantagie stoel met de hand gemaakt wordt, kan een stoel worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Bekende modellen zijn onder meer Arc en Jeanne. De kleine, maar hoogwaardige bankencollectie van Bert Plantagie heeft vele mogelijkheden. Alle Bert Plantagie banken hebben een aansprekend design en uitmuntend zitcomfort. Een goed voorbeeld hiervan is Adore. De kastencollectie van Bert Plantagie bestaat uit diverse stijlvolle modellen in meerdere afmetingen en materialen. Bekende Bert Plantagie kasten zijn Vision en Face. Ook elke Bert Plantagie tafel wordt met de hand vervaardigd en hierbij is dus ook sprake van maatwerk. Bekende modellen zijn Hook en Seven. Naast eetkamertafels heeft Bert Plantagie ook een uitgebreid scala bijzettafels. 

Bekijk de fraaie ontwerpen van Bert Plantagie hieronder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ze te komen bekijken in de showroom van Gilsing Wonen!

Verfijn uw selectie:
Copyright Gilsing Wonen 2014