Ons interieuradvies, uw inrichting

U hebt een huis om in te leven, maar hoe richt u het nou zó in dat u er helemaal tevreden mee bent? Bij Gilsing Wonen kunt u terecht voor uitgebreid interieuradvies. Wij begeleiden u van A tot Z bij de inrichting van uw woning. Dat doen we vanuit onze passie voor design en een nuchtere, praktische instelling. We laten ons leiden door kwaliteit, comfort en duurzaamheid. 

Interieuradvies Gilsing Wonen Zevenaar

Veranderen, verhuizen, nieuwbouw of verbouwen?
Is uw huis al ingericht, maar bent u niet tevreden? Dan is het lastig om er zelf met een frisse blik naar te kijken. Wij komen graag bij u langs om alles goed in ons op te nemen en naar uw wensen te luisteren. Bij een verhuizing staat alles op zijn kop. Er is veel te regelen, maar welke meubelen neemt u mee en welke niet? Kiezen wordt gemakkelijk als u vooraf een goed interieurplan hebt. Gaat u een nieuwbouwwoning betrekken of laat u uw huis verbouwen? Dan neemt u waarschijnlijk veel besluiten in korte tijd. Zorg ervoor dat u vanaf de start ook het interieur meeneemt in uw plannen. Een architect, een binnenhuisadviseur en de bewoners van een huis vullen elkaar immers goed aan. Zo ontstaat vanaf het begin een goed beeld. U bent ook voordelig uit. Omdat u weet wat u wilt, kunt u de efficiënte route kiezen om dat te bereiken.

Interieuradvies Gilsing Wonen Zevenaar

Wat staat er in een interieurplan?
Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van interieurplannen die door ons zijn gemaakt. Zoals u ziet geeft het gebruik van 3D-tekeningen een compleet beeld van uw interieur. Uiteraard komen alle verschillende elementen ook afzonderlijk aan bod. Hierbij kunt u denken aan meubilair, verlichting en karpetten. 

Interieuradvies Gilsing Wonen Zevenaar

Wat kunt u verwachten?
Komt u bij ons voor een interieuradvies, dan gaan we er echt voor zitten. We luisteren, stellen vragen, denken met u mee en komen met frisse ideeën. Natuurlijk zijn uw woonwensen het uitgangspunt. Maar hoe gaat zo’n interieuradvies nou in zijn werk? Eerst heeft u een gesprek met een van onze binnenhuisadviseurs. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Daarna komen we eventueel bij u thuis om sfeer te proeven, maten op te nemen en de indeling en inrichting te bekijken. Vervolgens wordt een conceptontwerp gemaakt, waarna de bespreking en eventuele bijstelling van dit ontwerp volgt. Een ontwerp bevat plattegronden, aanzichten en 3D-indelingen, zodat u een goed beeld krijgt. U kunt zelfs ‘door uw interieur heen lopen’. Als het plan definitief is, komt de aanschaf van meubelen aan de orde. Daar zult u plezier aan beleven, omdat u er vooraf goed over hebt nagedacht. Uiteraard kunt u uw plan zo nodig ook weer bijstellen. Het is úw huis en u heeft de vrijheid om te kiezen wat ú wilt.

Interieuradvies Gilsing Wonen Zevenaar

En daarna?
Vanzelfsprekend worden alle meubelen door ons gemonteerd. Verder heeft u tijdens het hele proces bij ons een vast aanspreekpunt. En natuurlijk willen we na afloop graag weten of het nieuwe interieur bevalt. U heeft bij ons de zekerheid dat uw keuze voldoet, vele jaren lang.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend interieuradvies? Klik dan hier.

Copyright Gilsing Wonen 2014