Design tafels van topmerken

Salontafels, eettafels en bijzettafels van onder meer Bert Plantagie en Arco

Bent u op zoek naar een design tafel? Gilsing Wonen heeft een uitgebreid assortiment eettafels, salontafels en bijzettafels. Onze collectie bestaat uit tafels van diverse topmerken en voor iedere smaak. Zo kunt u kiezen voor een robuuste houten tafel van Pilat & Pilat, een elegante glazen tafel van Helderr of een vooruitstrevend model van Arco.

Naast de keuze voor een model zijn er diverse mogelijkheden wat betreft afmetingen. De meeste merken bieden uitgebreide opties op dit gebied. We hebben ook uitschuifbare tafels, handig voor als u af en toe grote groepen te eten krijgt. U kunt ook kiezen voor een ronde eetkamertafel. Die zijn erg functioneel omdat u er, ondanks de relatief kleine afmetingen, toch met veel mensen aan kunt zitten. 

Volop keus dus. En natuurlijk hebben we bij elke eetkamertafel bijpassende eetkamerstoelen. Bekijk hieronder alvast ons aanbod aan salontafels, bijzettafels en eethoeken. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om onze collectie design tafels te bekijken!

Copyright Gilsing Wonen 2015