Stijlvolle design stoelen

Eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils en barkrukken van onder meer Leolux, Harvink en Montis

Leolux Spring
Bent u op zoek naar die perfecte design stoel? Naar design stoelen die u kunt combineren met de rest van uw interieur en met uw tafel? Want wat is nou een eetkamertafel zonder stoelen? 

Onze stoelencollectie is uitgebreid, zowel qua modellen als wat betreft merken. Niet alleen hebben we een ruim aanbod aan eetkamerstoelen van bekende merken als Leolux, Montis en Harvink, onze collectie bevat ook modellen van jonge merken als Design on Stock en Hay. Allemaal mooie en comfortabele design stoelen. 

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Kiest u voor vier of zes (of meer) dezelfde stoelen of gaat uw voorkeur uit naar een combinaties van verschillende modellen en/of kleuren? Wilt u design stoelen met of zonder armleuningen, met of zonder wieltjes, met een RVS of een houten frame? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Bekijkt u hieronder alvast onze collectie design stoelen om een idee te krijgen van het ruime aanbod. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze woonwinkel om ons aanbod (eetkamer)stoelen te bekijken. 

Copyright Gilsing Wonen 2015