Acties bij Gilsing Wonen

Kortingen, interessante aanbiedingen en uw favoriete ontwerpen extra aantrekkelijk geprijsd

Artifort

De Tonque fauteuil is ontworpen door Pierre Paulin voor Artifort in 1967 en is daarmee één van de grootste klassiekers uit de moderne meubelgeschiedenis. Artifort heeft nu extra voordeel bij deze fantastische fauteuil.

Bekijk de actie

Gelderland

Gelderland bestaat 80 jaar! Om dat te vieren staat de Gelderland 400 Retro fauteuil in het zonnetje. Deze fauteuil is reeds in 1979 ontworpen door niemand minder dan Jan des Bouvrie. Nu is de Gelderland 400 terug, in een nieuw jasje.

Bekijk de actie

Arco

Dit jaar vieren we bij Arco alweer ons 110-jarige bestaan en tegelijk ook de tiende verjaardag van de Slim, die inmiddels is uitgegroeid tot een iconisch Arco-ontwerp.

Bekijk de actie

Harvink

Harvink New Jazz bank nu met 200,- voordeel op alle stoffen en leder uit de Harvink collectie.

Bekijk de actie

Label

Label jubileum actie; Don fauteuil met 25% korting! Label bestaat 25 jaar en zet de Don fauteuil extra in het zonnetje aankomend jaar.

Bekijk de actie

De Millenerpoort

Karpet Eterno 25 of 40 mm poolhoogte met een keuze uit maar liefst 12 schitterende kleurcombinaties en uw eigen kleurcombinaties tegen een geringe meerprijs.

Bekijk de actie

Pastoe

Pastoe Joost selectie nu voor de scherpe prijs van 995,- en snel leverbaar. In de lak buitenzijde Snow White en binnenzijde Apple.

Bekijk de actie

Brinker Carpets

Brinker Carpets: nu tijdelijk de karpetten Spider, Parker en Jennifer zeer scherp geprijsd! Korting tot wel 55%! Leverbaar in verschillende formaten.

Bekijk de actie

JORI

Twee aantrekkelijke JORI aanbiedingen. Klassiekers met 15% korting en de 'Cavila Black' aanbieding wordt voortgezet.

Bekijk de actie

KFF

KFF jubileumaanbieding met kortingen tot 30%! Maak uw eigen set met tafel, stoel of bank, of koop de artikelen los.

Bekijk de actie

Bert Plantagie

Eetkamertafel Exact of Present (leverbaar in 2 houtsoorten en 6 kleuren) met eetkamer stoel Jay nu van € 2995,- voor € 2645,-

Bekijk de actie

Leolux

Tijdelijk aantrekkelijke actieprijzen voor een aantal bekende Leolux klassiekers als de Tango, Adartne, Boavista en Papageno.

Bekijk de actie
Copyright Gilsing Wonen 2016